La Llotja de Mar de Barcelona va acollir dilluns a la nit la gala dels Premis Empreses de l’Any que organitza El Periódico, durant la qual es va distingir la farmacèutica Esteve, i a la qual van assistir uns 250 directius empresaris i polítics.

En la seva intervenció, el president de Grupo Zeta, Antonio Asensio Mosbah, va explicar que, coincidint amb el 40è aniversari d’El Periódico, que es compleix aquest any, s’impulsarà “un projecte global atractiu i audaç, que no conegui fronteres i atregui els lectors”. Es tracta d’un projecte “amb una línia editorial progressista, defensor a ultrança de les singularitats de Catalunya i valedor d’un Estat de Dret adaptat als nous temps”.

Per la seva part, el director del diari, Enric Hernàndez, va assenyalar que, en el context actual “d’enorme emotivitat i tensió”, El Periódico ha de ser fidel als seus principis editorials, “la cerca de la veritat”. A més, en la línia d’Asensio, va assenyalar que la capçalera aspira a trencar fronteres i conquerir una audiència global.

A l’acte van assistir el ministre d’Economia, Indústria i Competitivitat, Luis de Guindos; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo; el secretari del Departament d’Empresa i Coneixement, Pau Villòria, i representants del món empresarial com Josep Oliu, de Banc Sabadell (patrocinador dels premis); Jordi Gual, president de CaixaBank; Salvador Alemany, d’Abertis, o Isak Andic, de Mango.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram