El Màster Universitari en Animació de la UPF Barcelona School of Management organitza dijous i divendres la primera edició del festival Bla, Bla, Bla, el qual neix amb el repte de promoure les empreses i els professionals catalans, i esdevenir un punt de trobada anual del sector a la ciutat.

“Com a institució tenim el compromís real i estratègic no només de formar els professionals, sinó de col·laborar en el debat i la reflexió sobre el que succeeix al nostre entorn i sobre com podem avançar socialment en els diferents sectors de la nostra societat”, assenyala Daniel Serra de la Figuera, degà de l’escola de postgrau de la Universitat Pompeu Fabra.

El programa es divideix en dos eixos. Dijous es presenten els projectes de fi de curs dels alumnes del Màster en Animació; un jurat acadèmic i professional valorarà les seves peces desenvolupades al llarg d’un tot un any d’aprenentatge i creació, a manera de pitching professional.

L’endemà, divendres, és el torn de les Animation Talks, una programació de xerrades i projecció de curtmetratges presentada per diferents professionals del sector, els quals explicaran les seves propostes i plantejaments creatius a través de tot tipus gèneres.

“Creiem que Barcelona necessita una trobada d’aquestes característiques, que permeti anualment reunir al sector, debatre sobre reptes de futur i demostrar el talent i la força de la indústria de l’animació que hi ha a Catalunya”, assenyala Guillermo Marin, director del Màster.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram