La revista d’informació i cultura religiosa Catalunya Cristiana publica aquest diumenge el número 2.000, el qual compta amb un tiratge extraordinari de 40.000 exemplars.

Amb motiu de l’efemèride, la capçalera ha rebut la felicitació del papa Francesc. “M’uneixo a la seva acció de gràcies a Déu per aquests anys de servei a l’evangelització a través de la informació sobre l’actualitat religiosa i el compromís social de l’Església”, assenyala el pontífex en una nota enviada a través de l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, president de la Fundació Catalunya Cristiana.

“Els demano que segueixin treballant amb esperit de comunió eclesial i la il·lusió de contribuir cada cop més a la difusió de l’alegria de l’Evangeli, única amissió de l’Església”, afegeix.

A més de la felicitació del papa Francesc, el número 2.000 de Catalunya Cristiana publica una entrevista exclusiva amb el cardenal Pietro Parolin, secretari d’Estat de la Santa Seu.

A banda, diumenge 28 de gener, a les 19 h, el cardenal Joan Josep Omella presidirà una missa a la Catedral de Barcelona per celebrar l’efemèride.

El director de Catalunya Cristiana, mossèn Jaume Aymar, assenyala que, amb l’arribada al número 2.000, s’aprofitarà per anar introduint millores en els continguts, el disseny i l’edició de la històrica capçalera, que el setembre de 2019 farà 40 anys.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram