El periòdic El 9 Nou ha estrenat un suplement de cap de setmana que s’encartarà cada divendres en les dues edicions (Vallès Oriental, i Osona i Ripollès). Elaborat per les redaccions de Granollers i Vic, El 9 Magazín substitueix El Periódico de Catalunya, que s’encartava amb El 9 Nou des de setembre de 2015.

“Hem volgut configurar un complement informatiu que respongui a les preferències del lector per a una lectura reposada els caps de setmana i satisfaci alhora les tendències actuals i les seves necessitats de lleure, tenint present que aquest té un perfil molt heterogeni atesa la gran implantació territorial del periòdic”, assenyala el periodista Vicenç Bigas, al capdavant d’El 9 Magazín.

La imatge i la presentació dels continguts del nou suplement avancen alguns dels canvis que el dissenyador Enric Satué proposa per actualitzar la maqueta que ell mateix va configurar per a El 9 Nou.

El 9 Magazín no és l’única novetat de la setmana: des del passat dilluns, el periòdic torna a lliurar gratuïtament el diari L’Esportiu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram