La coordinadora Mitjans en Lluita reprèn la seva activitat per donar una resposta a la nova onada d’acomiadaments i retallades que està patint el sector. Després d’unes quantes reunions i trobades, els reimpulsors de la plataforma han convocat per aquest dissabte una trobada oberta per reivindicar que Sense dignitat no hi ha periodisme. L’acte tindrà lloc a la Casa de la Premsa de Barcelona, d’11 a 13 h.

Durant la sessió, representants dels treballadors de diferents mitjans donaran a conèixer els conflictes laborals que actualment mantenen oberts amb les respectives empreses. A més, es debatrà sobre com donar resposta a aquesta “ofensiva global” d’acomiadaments i retallades laborals.

Mitjans en Lluita va néixer fa cinc anys amb la voluntat d’unir esforços entre els treballadors dels diferents mitjans per defensar els drets laborals i professionals, així com el dret a la informació de la ciutadania. Quan els conflictes laborals es van començar calmar, el dinamisme de la coordinadora va anar desaccelerant-se fins a quedar inactiva fa gairebé tres anys.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram