La Xarxa Audiovisual Local ha obert el procés de licitació per a la contractació dels serveis d’adquisició, implantació i manteniment d’una plataforma al núvol de vídeo sota demanada i en directe accessible des de múltiples dispositius.

El pressupost de licitació és de 187.500 euros (sense IVA) per un contracte d’un any. El termini per presentar ofertes finalitza el 7 de març.

L’objecte del contracte inclou el subministrament d’una aplicació informàtica de vídeo sota demanda i en directe accessible des de múltiples dispositius i plataformes; l’allotjament, execució i manteniment de l’aplicació en entorn cloud; i el suport i manteniment (correctiu, adaptatiu i evolutiu) de la plataforma.

D’aquesta manera, la XAL es vol proveir d’una plataforma de vídeo al núvol per ingestar, allotjar, gestionar i publicar continguts audiovisuals per a la seva distribució a través d’un servei over-the-top (OTT) de vídeo sota demanda i també amb emissió en directe.

La posada en marxa d’aquesta plataforma respon a la necessitat d’adaptar la distribució de continguts audiovisuals als nous hàbits de consum, un dels eixos estratègics de la XAL recollits en el Pla estratègic 2017-2020. A banda, també es vol explotar nous models de negoci que permetin monetitzar els continguts a través de les noves finestres digitals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram