El secretari de Difusió i Atenció Ciutadana de la Generalitat, Antoni Molons, ha sortit en llibertat de la caserna de la Guàrdia Civil a primera hora de la tarda d’aquest dijous després d’acollir-se al dret a no declarar. La policia li atribueix els delictes de malversació de fons públics i desobediència en relació amb el finançament de la campanya del referèndum de l’1 d’octubre.

Properament, Molons haurà de declarar davant del jutge que investiga la causa, Juan Antonio Ramírez Sunyer, que serà qui decidirà si queda imputat i amb quins càrrecs. 

A les 8 del matí, la Guàrdia Civil s’ha presentat al domicili del secretari de Difusió a Sant Joan Despí, que ha estat escorcollat. Unes tres hores després, ha estat traslladat al Palau de la Generalitat, on també s’ha escorcollat el seu despatx. Finalment, cap al migdia ha estat conduït a la caserna de Travessera de Gràcia, d’on ha sortit quatre hores més tard.

El passat novembre, Antoni Molons ja va haver de declarar a la caserna de Travessera de Gràcia per la campanya institucional de l’1-O, en aquella ocasió com a testimoni.

L’operació de la Guàrdia Civil ha estat ordenada pel Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona que investiga el finançament de l’1-O, en què també ha estat escorcollada la seu d’Òmnium Cultural.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram