El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts ha fet públics els deu guanyadors dels Premis Nacionals de Cultura 2018, entre els quals hi ha el digital cultural Catorze.

El jurat ha guardonat el mitjà creat per la periodista i escriptora Eva Piquer per “la qualitat i l’originalitat del seu plantejament comunicatiu”, així com pel “tractament rigorós i innovador dels continguts culturals en un mitjà digital especialitzat que es caracteritza per una acurada aproximació a la informació i l’opinió, que incorpora noves veus i que s’enriqueix amb una visió de gènere”.

El veredicte també destaca que el digital, nascut l’abril de 2014, “ha aconseguit una audiència remarcable i ha teixit al seu entorn, amb propostes d’un gran interès, una veritable comunitat que aposta per fer de la cultura un exponent decisiu de la contemporaneïtat”.

L’acte de lliurament tindrà lloc el proper 29 de juny al Teatre Zorrilla de Badalona. Els Premis Nacionals de Cultura estan dotats amb un total de 150.000 euros, 15.000 per guanyador.

La resta de guardonats són l’escriptor i articulista Valentí Puig, el Centre de Titelles de Lleida, el director teatral i pedagog Josep Anton Codina, la Fundació Festa Major de Gràcia, la Fundació Pau Casals, el mag Hausson, l’artista plàstica Fina Miralles, el poeta Jordi Pàmias i l’actor Albert Vidal. L’acte de lliurament tindrà lloc el proper 29 de juny al Teatre Zorrilla de Badalona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram