En plena onada d’atacs contra TV3, la televisió pública catalana no només consolida el seu lideratge d’audiència en quantitat, sinó també en qualitat. Al març, la televisió pública catalana va registrar una valoració qualitativa de 8,5 punts en el panel de GfK, el més alt assolit mai per una cadena generalista.

En els resultats tant quantitatius com qualitatius de TV3 hi tenen un paper molt destacat els serveis informatius. Així, els Telenotícies, a banda de ser líders en totes les seves edicions, també es mantenen com els més ben valorats dels informatius diaris. En concret, al març, els TN van registrar una puntuació de 8,6 en el panel GfK, el seu màxim històric, i van ser líders en credibilitat amb un 96%.

El paper referencial de Televisió de Catalunya en l’àmbit informatiu també es reflecteix en el resultat del canal 3/24, que en els primers tres mesos de 2018 ha registrat la millor arrencada en els seus gairebé 15 anys d’història, amb un 2% de quota de pantalla mitjana el primer trimestre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram