La Federació d’Associacions de Periodistes d’Espanya celebrarà el proper dissabte una assemblea extraordinària a Salamanca durant la qual escollirà una nova junta directiva. Dos candidats opten a presidir l’entitat: Javier Martín-Domínguez, president del Club Internacional de Premsa, i Nemesio Rodríguez, vicepresident de l’Associació de la Premsa de Madrid.

L’actual presidenta de la FAPE, Elsa González, ja havia anunciat en la darrera renovació de la junta directiva que no es presentaria a la reelecció després de vuit anys en el càrrec.

La candidatura encapçalada per Javier Martín-Domínguez la completen les vicepresidències de Teresa Pérez Alfageme, Antonio Rubio Campanya i María del Mar González Mena; Pedro González Martín com a secretari general; Jesús Coterón, vicesecretari, i Pablo Herreros, tresorer. Les vocalies són per a Felipe Sahagún, Rafael Salas, Máximo Durán i María Blanca Bermejo.

Per la seva part, la candidatura de Nemesio Rodríguez compta amb les vicepresidències d’Aurelio Martín, Carolina Fernández i Noa de la Torre; María Jesús Chao com a secretària general; Carlos Sanz, vicesecretari, i David Corral, tresorer. Aquí les vocalies són per a Luis Menéndez, Esther Aniento, Dolores Gallardo i Mar Corral.

Formen part de la junta directiva sortint Teresa Pérez Alfageme, Antonio Rubio Campanya, Mar González Mena; Pablo Herreros i Jesús Coterón (de la candidatura de Martín-Domínguez), i Aurelio Martín, Carlos Sanz i David Corral (de la de Nemesio Rodríguez).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram