L’app Esport3, l’aplicació d’informació esportiva dels mitjans de la CCMA, ha estat renovada per adaptar-se a l’evolució del consum informatiu dels usuaris. Així, la nova app ofereix una interfície de navegació més usable i entenedora. A més, amplia els continguts amb la integració del que ofereixen els programes esportius de Catalunya Ràdio, i també permet escoltar les transmissions en directe dels partits del Barça, l’Espanyol i el Girona.

L’aplicació continuarà informant a través de notícies, ordenades a la portada i també per seccions temàtiques, i per primera vegada es podrà seguir el minut a minut amb les estadístiques i totes les dades dels partits dels tres clubs de futbol catalans de primera divisió, a més de consultar al moment els resultats de les principals competicions.

En la nova aplicació, a banda de poder veure i escoltar tots els directes del canal Esport3, TV3 i Catalunya Ràdio, s’amplia l’oferta amb la possibilitat d’incorporar els d’esdeveniments esportius de rellevància de forma exclusiva per a l’entorn digital. Una altra de les novetats és que tant les emissions en directe com els vídeos a la carta es podran veure des dels televisors que tinguin connectat un dispositiu Airplay o Chromecast.

Finalment, la nova aplicació suposa un pas endavant en accessibilitat, ja que tota la interactivitat tàctil per a persones amb deficiències visuals està adaptada per a VoiceOver, d’iOS, i TalkBack, d’Android.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram