El grup cooperatiu Som (antic Cultura 03) inicia una nova etapa amb un renovat consell rector per als propers quatre anys. El nou president és Jordi Creus, editor de Sàpiens, que s’encarregava de l’àrea social i institucional del consell sortint. Creus substitueix en el càrrec Oriol Soler, fundador del grup, que hi continuarà vinculat des d’una vessant executiva.

Completen el nou consell rector Roser Sebastià, Gerard Birbe, Montse Eras, Joan Carles Girbés, Francesc Mitjavila, Maika Pascual, Clàudia Pujol, Marc Roma i Myriam Soteras. Com Creus, també repeteixen Sebastià, Birbe, Eras i Pascual. La candidatura va ser escollida dimart en l’assemblea del Grup Som.

El nou consell rector valora molt positivament la feina feta pel seu predecessor i assumeix el repte de fer créixer el projecte continuant la feina feta durant els últims anys. Alguns dels objectius de la nova etapa són fer productes culturals de qualitat, posar al centre les persones, implicar els usuaris i reforçar els valors cooperatius, va explicar Jordi Creus en l’assemblea.

El Grup Som està format per cinc empreses cooperatives: Sàpiens Publicacions (editora de Sàpiens, Cuina, Descobrir, Experiències i Súpers!), la productora Batabat; l’editorial Ara Llibres; l’editora vallesana Contrapunt, i la gestoria Nova 2003.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram