El periodista Bernat Barrachina Hernández es va incorporar el 13 de juliol com a nou responsable de comunicació de l’Ajuntament de Badalona. Entre altres funcions, Barrachina s’encarrega de la coordinació de les accions comunicatives, les relacions amb els mitjans i les campanyes institucionals de l’equip de govern del nou alcalde Àlex Pastor.

L’Ajuntament no havia comptat amb un responsable de comunicació des de la sortida de Marcel Mauri el setembre de 2017. En l’organització del nou govern municipal, les funcions com a cap de gabinet de Mauri les assumeix Raquel López.

Bernat Barrachina ha desenvolupat part de la seva carrera professional a Madrid, on ha estat director d’Así nos va (laSexta); subdirector de Dani & Flo (Cuatro), Otra Movida (Neox) i Tonterías las justas (Cuatro); i guionista de Lo mejor que te puede pasar (Melodía FM) i El Hormiguero (Antena 3).

Anteriorment, el periodista va conduir durant alguns anys programes d’humor, entreteniment i radiofórmula a Ona Mar Ràdio de Badalona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram