L’especial Junts contra la por sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils del programa InfoK del Super3 ha estat seleccionat com a finalista als Japan Prize en la categoria de Primària de l’Àrea Audiovisual. Aquest prestigiós certamen de programació educativa creat el 1965 celebra la propera edició del 2 al 5 de novembre a Tòquio. L’InfoK competeix amb produccions d’Austràlia, Bèlgica, Països Baixos, Brasil, Dinamarca, Japó, Regne Unit o Noruega.

El monogràfic sobre els atemptats es va emetre simultàniament al canal Super3 i TV3 el 27 d’agost de 2017. L’espai va comptar amb la participació d’infants d’entre 8 i 12 anys, a qui l’InfoK va demanar que expressessin les seves inquietuds, consultes i pors amb l’objectiu que diferents experts en seguretat, terrorisme, emocions, prevenció i emergències les poguessin resoldre.

En aquest informatiu especial van participar l’aleshores major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero; l’arabista Dolors Bramon, i l’expert en seguretat Jofre Montoto.

El programa també va explicar què simbolitza la Rambla per als infants i va contextualitzar allò que va passar a la manifestació d’aquella setmana amb el lema No tinc por.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram