La periodista Gemma Nierga i el divulgador musical Ramon Gener presentaran la 27a edició de La Marató de TV3, que se celebrarà el 16 de desembre i estarà dedicada al càncer. Com sempre, el programa solidari combinarà divulgació científica, entrevistes, reportatges, connexions arreu del país i entreteniment durant més de 15 hores de televisió en directe. La direcció anirà a càrrec per setè any del periodista Xavi Abad.

La Marató d’aquest any estarà plena de sorpreses, i la primera és l’excepcional parella de presentadors. Dos professionals molt empàtics amb una relació d’amistat de fa anys que es traduirà en una bona dosi d’energia i química televisives”, ha assenyalat Abad.

Com ja és habitual, La Marató començarà a Catalunya Ràdio i El suplement, amb el nou presentador Roger Escapa, que hi dedicarà el programa en una jornada especial amb entrevistes, actuacions en directe i connexions amb l’exterior.

En el conjunt de les 26 edicions, el telethon de TV3 ja ha recaptat 172.868.124 euros. Des del 1992, La Marató ha permès finançar 794 projectes de recerca biomèdica i sensibilitzar la ciutadania sobre les malalties tractades i la importància de la investigació per millorar la qualitat i esperança de vida de les persones afectades.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram