La programació de Televisió L’Hospitalet per a la temporada 2018-2019 presenta un augment de la producció pròpia, amb nous espais i més temps dedicat a les notícies, l’esport, l’educació, la cultura i les entitats de la ciutat.

Per una banda, la cadena municipal ha ampliat fins als 30 minuts la durada l’informatiu diari (que s’emet a les 19.30 h), que incrementa les temàtiques de caire ciutadà i els continguts esportius, i incorpora entrevistes d’actualitat a plató. Dissabtes i diumenges també s’emet un resum informatiu de la setmana.

A més, aquesta temporada TV L’Hospitalet ha estrenat els programes temàtics Veïns (dimarts, 20 h), dedicat a les entitats i associacions de la ciutat, i Batecs (divendres, 20 h), que recull històries particulars de veïns i col·lectius. Les noves propostes se sumen als espais ja consolidats L’H en joc (dilluns, 20 h), Aula L’H (dimecres, 20 h) i Taquilla inversa (dijous, 20 h).

“Volem consolidar l’aposta de la televisió municipal per l’educació i la cultura i, a més, augmentem l’espai dels informatius per reflectir l’actualitat de l’Hospitalet i obrim nous programes que incideixen en la participació”, explica Oscar Sánchez, director dels mitjans de comunicació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram