El periodista Fernando Belzunce ha estat nomenat director editorial de mitjans regionals i revistes de Vocento, i passa a formar part del comitè de direcció del grup. Belzunce era subdirector editorial des de principis d’any, i s’encarregava de la coordinació periodística de les onze capçaleres territorials, els suplements i les revistes.

Vocento destaca que el periodista ha desenvolupat un “important paper” en el desenvolupament digital, així com en la transformació de les redaccions i la formació dels professionals del grup.

Belunce va iniciar la seva carrera professional a El Correo l’any 2000, i posteriorment ha estat director de la redacció central digital de Vocento (2008-2011), cap d’informació de l’agència de notícies Colpisa (2011-2013), i director d’innovació i desenvolupament editorial (2013-2017).

Fernando Belzunce substitueix Benjamín Lana, qui exercia de director editorial de mitjans regionals i revistes des de 2010, i que ara ha estat nomenat president de la divisió de gastronomia de Vocento. Lana haurà de liderar amb el director general Íñigo Iribarnegaray el projecte endegat l’any passat per diversificar el negoci en sectors paral·lels i transversals a l’editorial.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram