La Sindicatura de Comptes de Catalunya ha obert el procés de licitació per a l’adjudicació del servei de seguiment de les informacions publicades en mitjans de comunicació impresos, digitals i audiovisuals. El pressupost de licitació és de 27.000 euros (sense IVA) per un contracte de tres anys (prorrogable dues anualitats). El termini per presentar ofertes finalitza el 16 d’octubre.

L’empresa adjudicatària haurà de fer un seguiment diari de les informacions que al·ludeixin a la Sindicatura de Comptes de Catalunya i els seus membres, el Tribunal de Comptes del Regne d’Espanya, l’Associació d’Òrgans de Control Extern Autonòmics (ASOCEX) o qualsevol del seus membres, el Tribunal de Comptes Europeu, l’Oficina Antifrau de Catalunya, i el sector de l’auditoria.

L’abast de la monitorització haurà d’incloure tots els mitjans impresos editats a Espanya de premsa generalista (i les edicions locals) i econòmica. També els nadius digitals elnacional.cat, naciodigital.cat, vilaweb.cat, mon.cat, e-noticies.cat, eltriangle.eu, directe.cat, elplural.com, elcritic.cat, cronicaglobal.com, elindependiente.com, elconfidencial.com, eldiario.es, publico.es, així com les edicions digitals dels principals diaris impresos (La Vanguardia, El Periódico, El País, El Punt Avui, Ara, El Mundo, ABC i La Razón).

Pel que fa als mitjans audiovisuals, la monitorització es farà només sobre els informatius i espais de debat o tertúlia d’actualitat, de betevé, 8TV, TV3, 3/24, La 1, La 2, Canal 24 Horas, Telecinco, Cuatro, Antena 3, laSexta, Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, RAC1, Cadena SER, RNE, Ràdio 4, Radio 5, Onda Cero i Cope.

La mesa de contractació tindrà en compte com a criteris de valoració l’oferta econòmica (fins a 65 punts), la proposta tècnica (25 punts) i el servei d’atenció al client (15 punts).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram