Després de 16 anys en antena, l’1 d’octubre Máxima FM es va reconvertir en una emissora digital deixant d’emetre sense previ avís en la majoria de freqüències de l’Estat (només ho continua fent, de moment, a Barcelona, Girona, Castelló, Màlaga i Oviedo).

L’única menció al canvi des de Máxima FM ha estat per dir que entrava en una “nova era”, que incrementa la seva aposta digital, i que l’emissora “creix per convertir-se en la comunitat dance global”.

En paral·lel, Prisa ha posat en marxa SER+ en les ciutats on ara compta amb doble freqüència per tal de poder duplicar la programació de Cadena SER quan hi hagi esdeveniments extraordinaris o d’especial rellevància en l’àmbit local. És a dir, en la línia del que fins ara feia amb SERCat a Catalunya, i que el 15 d’octubre passarà a estar totalment desdoblada amb el llançament de la marca SER Catalunya.

Els objectius són reforçar la presència de la Cadena SER en l’àmbit local i estabilitzar la seva graella davant d’esdeveniments puntuals que actualment obligaven a alterar la programació (habitualment competicions esportives), el que podia generar confusió.

Les freqüències locals de SER+ s’ha posat en marxa a Alacant (al 90.0 de l’FM), València (95.7) i Mallorca (96.1), a més de Cadis, Sevilla, Màlaga, Granada, Saragossa, Madrid, Toledo, Tenerife i Las Palmas.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram