Els grups Mediapro i Vice han segellat un acord per al desenvolupament i la producció conjunta de sèries originals de ficció a Llatinoamèrica.

La primera producció fruit de l’acord serà Border Republic, un sèrie amb la mirada posada en la construcció d’un mur en la frontera entre Estats Units i Mèxic que separa ciutats que comparteixen cultura com Matamoros i Brownsville. El rodatge s’iniciarà el 2019 i seguirà l’empremta narrativa i l’estil visual dels documentals de Vice, però en ficció.

“Vice ha renovat el llenguatge documental fins al punt que només és necessària una imatge per reconèixer la seva firma”, destaca Daniel Burman, director de continguts de Mediapro als EUA. “Els seus codis narratius són inconfusibles i la seva manera d’explicar històries ha deixat enrere el merament audiovisual per esdevenir un fenomen únic de la cultura dels nostres dies. Tenir l’oportunitat de ser copartícips de l’evolució d’aquest llenguatge i d’aquesta estètica cap al món de la ficció és un repte i una oportunitat que ens omple d’orgull “, afegeix.

“Aquest és el primer de molts projectes de ficció que desenvoluparem des de Vice Studios Latam en els pròxims anys, i començar amb en Daniel i els amics de Mediapro és un luxe, a més d’una garantia de compromís i qualitat”, indica per la seva part Andrés Reymondes, CEO US Hispanics & Latam de Vice.

“Estem realment encantats de començar a treballar amb Vice com a soci. Estem segurs que la seva enorme trajectòria, juntament amb l’experiència de Mediapro en el contingut de ficció, proporcionaran increïbles històries als espectadors”, afirma Laura Fernández Espeso, directora de continguts internacional de Mediapro.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram