El Departament de la Presidència ha obert el procés de licitació per a l’adjudicació del servei de confecció d’un dossier de premsa diari per a la Direcció General de Comunicació del Govern. El pressupost de licitació és de 61.200 euros (sense IVA) per un contracte d’un any (prorrogable dues anualitats més). El termini per presentar ofertes finalitza el 26 d’octubre.

L’adjudicació es divideix en tres lots. El primer inclou 17 capçaleres de premsa diària d’àmbit català i estatal: La Vanguardia, El Periódico, Ara, El Punt Avui, Vilaweb Paper, El País, El Mundo, ABC, La Razón, Expansión, El Economista, Cinco Días, Diari de Girona, Diari de Tarragona, Regió7, Segre i La Mañana.

El lot 2 és per a 18 capçaleres de premsa comarcal no diària: Diari de Manlleu, Diari de Vilanova, El 3 de Vuit, El Ripollès, El Vallenc, Hora Nova, L’Ebre, L’Eco de Sitges, L’Informador de Martorell, La Comarca d’Olot, La Veu de l’Anoia, La Veu de la Segarra, Nova Conca, Nova Tàrrega, Setmanari de l’Alt Empordà, Setmanari Montbui, Torelló i El 9Nou.

El tercer i darrer lot comprèn cinc diaris esportius: Mundo Deportivo, Sport, As, Marca i L’Esportiu.

El pressupost de licitació és de 36.000 euros per al lot 1; 18.000 euros per al 2, i 7.200 euros per al lot 3. No hi ha limitació d’adjudicació de lots a una mateixa licitadora.

La mesa de contractació tindrà en compte com a criteris de valoració l’oferta econòmica (fins a 40 punts), la reducció del termini d’entrega del dossier (10 punts) i les condicions tècniques (50 punts).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram