El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha obert la convocatòria de la 30a edició del Premi Turístic Internacional Pica d’Estats de premsa, ràdio, televisió i internet.

Els treballs periodístics s’han de centrar en els aspectes turístics de les comarques lleidatanes i han d’haver estat publicats o difosos en qualsevol llengua entre el 19 d’octubre del 2017 i el 18 d’octubre del 2018. El termini per presentar treballs finalitza el proper 19 de novembre. La deliberació del jurat tindrà lloc el 2 de febrer.

Els guardons consten de vuit categories : premsa escrita d’informació general; ràdio; televisió; premsa especialitzada en viatges i turisme; reportatge fotogràfic; premsa internacional; mitjans de comunicació locals, i internet.

Enguany, la dotació total és de 45.000 euros, un increment de 5.000 respecte a les edicions precedents. El motiu és que s’atorgarà un premi especial de 10.000 euros al millor treball entre les vuit categories, mentre que les altres set seguiran dotades amb 5.000 euros cadascuna.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram