El número d’aquesta setmana de L’Independent de Badalona no ha estat distribuït. L’associació cultural editora ha anunciat a través de les xarxes socials que, després de sis mesos i 20 números, ha decidit variar la periodicitat de setmanal a quinzenal.

La mesura busca “facilitar que la publicació es pugui anar consolidant progressivament a la ciutat, tot garantint la sostenibilitat del projecte”. Així doncs, el proper número es publicarà divendres 2 de novembre.

A la pràctica, però, L’Independent de Badalona ja va adoptar la periodicitat quinzenal a principis de mes, doncs aprofitant el pont del 12 d’octubre aquella setmana tampoc es va publicar.

El mitjà badaloní va néixer a l’abril amb el suport i l’impuls de L’Independent de Gràcia, capçalera en la qual es va emmirallar i de qui va adoptar la marca, el disseny i la maqueta.

Fa uns mesos, l’edició impresa del Diari de Badalona també va reduir la periodicitat de setmanal a quinzenal. Així doncs, a la ciutat l’únic periòdic setmanal que queda és Línia Nord, amb una difusió d’11.158 exemplars certificats i única publicació de la zona auditada per OJD-PGD.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram