La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, l’empresa que gestiona À Punt Media, ha obert una convocatòria per a la recepció de propostes de sèries d’animació infantil i/o juvenil en règim de producció associada. El termini per presentar projectes finalitza el 23 de novembre.

El mitjà cerca dues sèries de temàtica oberta amb un lligam al País Valencià, ja sigui per les històries que s’expliquen, els personatges que les protagonitzen o les localitzacions on transcorren. També es poden presentar projectes basats en personatges de l’univers fantàstic, èpic o de la llegenda oral valenciana, així com adaptacions d’obres d’escriptors valencians.

Les sèries han de comptar amb 13-26 capítols i tenir una durada de 3-7 minuts cadascun. El pressupost màxim per sèrie és de 250.000 euros i el període de producció és d’un any.

À Punt seleccionarà els dos projectes basant-se en la qualitat de les propostes; els continguts transmèdia; l’adequació a la carta de valors i als objectius del mitjà; el pressupost i pla de treball; l’adequació als preus orientatius màxims; l’experiència de l’empresa i dels professionals proposats en produccions del mateix gènere; i la capacitat de les productores de generar aliances estratègiques.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram