El Govern de la Generalitat ha renovat la imatge del portal corporatiu Govern.cat, que incorpora un disseny responsiu adaptable a tots els dispositius i integra sala de premsa. A més, presenta una nova tecnologia i un nou motor de cerca, i ha incrementat la protecció per evitar els ciberatacs.

El nou disseny de Govern.cat mostra la informació més rellevant i la divideix en tres eixos: cohesió social, prosperitat econòmica i enfortiment democràtic. També hi ha un espai destacat sobre els continguts de l’Executiu a les xarxes socials, l’agenda diària i per les emissions de vídeo en directe dels diferents actes.

Una de les principals novetats és que el portal de la sala de premsa queda integrat a Govern.cat, i a més ha renovat completament el seu disseny per fer-lo més pràctic i accessible als professionals de la informació.

Els dos webs també han estrenat urls, govern.cat/gov i govern.cat/salapremsa, malgrat les antigues adreces govern.cat i premsa.gencat.cat es conserven i hi redirigeixen els usuaris.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram