LaviniaNext ha desenvolupat la nova plataforma OTT de Castilla-La Mancha Media, operativa des d’octubre. CMMPlay respon al desafiament de la filial del grup Lavinia de presentar una plataforma que vol ser un referent en el sector de la comunicació audiovisual i exportable a altres televisions.

L’OTT de CMM ofereix diversos canals temàtics i continguts exclusius, i dona especial importància al directe, tant d’esdeveniments esportius com socials i culturals. La plataforma ha estat creada per facilitar l’accés multidispositiu, l’ús i la visualització dels usuaris, així com la gestió per part dels editors de la plataforma. A més, el disseny permet una experiència personalitzada adaptada als interessos dels diferents segments d’audiència, per tal de potenciar la participació i crear comunitats actives.

LaviniaNext també s’encarrega de l’explotació de CMMPlay: ingesta i gestió de continguts, disseny de la imatge gràfica, revisió i promoció a les xarxes socials, i posicionament de la plataforma.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram