Els Mossos d’Esquadra han identificat i interrogat un dels agressors del càmera de Telemadrid, Víctor Albert, que va ser confós amb un operador de TV3 quan cobria una concentració convocada per Ciutadans el 29 d’agost al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

El sospitós es va presentar el 9 de novembre en una comissaria dels Mossos després que els investigadors aconseguissin identificar-lo. L’home va ser interrogat com a suposat autor d’un delicte de lesions i un altre contra els drets fonamentals i les llibertats públiques.

L’agressió es va produir quan el càmera va demanar a una senyora que deixés de gravar-lo amb el mòbil i de donar-li cops a les cames, però va començar a cridar que Albert treballava a TV3 i l’havia agredit. Llavors es va organitzar un enrenou entre alguns dels presents, que van envoltar, cridar i empènyer el càmera, fins que dos homes de mitjana edat li van clavar diversos cops de puny per darrere.

Víctor Albert, que va ser atès en una ambulància, va denunciar els fets i va assegurar que, a més de ser agredit, va ser insultat i va sentir crits de “Fora TV3”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram