L’emissora musical i cultural de Catalunya Ràdio, iCat, estrenarà aquest diumenge un programa setmanal dirigit als millennials i generació Z, joves d’entre 13 i 20 anys. Adolescents iCat s’emetrà cada diumenge a les 21 h a través de l’FM i tindrà versió en vídeo per al web, YouTube i Instagram. El programa estarà presentat pel periodista Roger Carandell i els instagramers Juliana Canet i Joan Grivé.

Amb el lema Entre hormona i hormona, neurona, el nou programa tindrà convidats de referència per al públic jove i combinarà entreteniment amb informació de servei, passant per l’educació i els valors. Entre els col·laboradors habituals hi haurà youtubers i instagramers de renom com Pol Gise i Long Li Xue. Completen l’equip d’Adolescents iCat Andrea Domènech, Yago Pasinato, Roger Codina i David Panadès.

“Aquesta aposta és la prova que donem continuïtat al compromís de treballar per arribar a nous públics i de dotar el canal de música i cultura d’uns continguts que no tenia en l’entorn digital, adquirit en el moment del retorn a l’FM”, assenyala el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo.

“Amb iCatKids ja ens dirigim a la franja infantil i als pares, i amb Adolescents iCat posem una proposta innovadora al servei d’una franja d’edat que no teníem coberta, incorporant nous continguts de les xarxes a l’antena i projectant alhora les marques iCat i Catalunya Ràdio entre els joves”, afegeix.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram