L’Associació Judicial Francisco de Vitoria ha decidit guardonar el periodista José María Brunet amb el Premi a la Independència Judicial. El redactor en cap de La Vanguardia a Madrid ha estat guardonat pel “tractament objectiu, independent i rigorós” que realitza en l’anàlisi de l’actualitat judicial.

L’AJFV, que agrupa més de 800 jutges de tot Espanya, valora la tasca de Brunet pel que fa al “coneixement i informació veraç, amb una mirada pròpia aliena a qualsevol posició radical tan habitual en l’època que vivim, que contrasta amb la mesura i rigor”, assenyala en un comunicat.

L’associació també agraeix el “respecte” que el periodista català mostra amb els integrants del Poder Judicial “tant en la crítica com en el tractament informatiu dels seus articles”.

El premi homenatja la figura de Federico Carlos Sainz de Robles y Rodríguez, primer president del CGPJ i el Tribunal Suprem, i l’any passat es va atorgar als jutges de Catalunya “per la seva labor durant el desenvolupament del Procés”.

L’AJFV lliurarà el guardó a José María Brunet aquest divendres en un acte a Madrid.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram