L’Associació Ciutadania i Comunicació organitza aquesta setmana una Mostra de youtubers, amb la qual vol donar visibilitat a iniciatives valencianes més compromeses en el marc d’aquesta plataforma com a espai de creació audiovisual.

Així, l’ACICOM planteja la mostra com un complement del Festival de Cinema Ciutadà i Compromès que organitza anualment i una prolongació necessària de la producció audiovisual no cinematogràfica.

La mostra arrenca dimecres amb Diàlegs youtubers (12 h), on s’abordarà el seu format, la gramàtica visual, la relació entre mitjà i missatge, el periodisme informatiu i YouTube, l’aprenentatge youtuber, el món amb pantalles individuals, el ritme narratiu i la hiperestimulació, les xarxes socials i el fanatisme d’autoconfirmació, entre d’altres.

Dijous serà el torn de Booktubers i teachtubers en valencià (19 h), amb la Marta del canal sobre literatura La prestatgeria de Marta i la mestra de música Teresa de Patapum Pampam. L’endemà divendres s’ha programat Youtubers i divulgació científica (19 h), amb la Rocío de La Gata de Schrödinger i en Francesc del canal El Pakozoico.

La programació finalitzarà dissabte amb una mostra oberta on diferents youtubers valencians presentaran el seu canal, i amb el lliurament dels premis al millor youtuber social, de divulgació, educatiu i booktuber (12 h).

Els actes se celebraran al Centre Octubre de Cultura Contemporània, excepte la primera sessió, els Diàlegs youtubers, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram