Jesús Trelis, Juan Carlos Ferriol i Antonio Badillo (foto: Txema Rodríguez / Las Provincias).

La direcció de Las Provincias ha renovat diversos comandaments del diari. D’entrada, Jesús Trelis és el nou cap d’informació; el periodista es va incorporar al diari el 1996, i el seu principal àmbit de treball havia estat l’àrea de local, on ha exercit de redactor, cap de secció i els darrers anys de redactor en cap.

Per la seva part, Antonio Badillo és el nou cap de continuïtat. El fins ara cap de continguts no diaris va aterrar a Las Provincias el 1991, començant al suplement Diario del Marítim, i després assumint el comandament de les àrees de regió i cap de setmana, essent nomenat el 2005 cap de redacció. De 2003 a 2014 va ser cap d’esports.

El cap de política de Las Provincias, Juan Carlos Ferriol, ha incorporat també l’àrea d’economia. El periodista va fitxar pel mitjà el 2000 provinent de la delegació a València El Mundo per assumir la secció de política.

Pel que fa a la resta de la mesa de redacció del diari, el subdirector Carlos Caneiro segueix ocupant-se de les audiències, el disseny i la distribució de continguts; el cap d’opinió, Pablo Salazar, continua depenent directament del director de Las Provincias, i María Ruiz, fins ara vinculada a l’edició impresa, ara es fa càrrec dels continguts no diaris.

Finalment, el periodista Arturo Checa és el nou cap de la secció de local, i Silvia Guillén assumeix la secció d’analítica en l’edició digital.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram