El periodista Alfred Costa aquest dilluns ha pres possessió com a nou director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, l’empresa que gestiona À Punt Mèdia, per un període de tres anys.

El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació el 5 de febrer va proposar el nomenament de Costa després de superar el concurs públic endegat a la tardor, i el dia 11 les Corts Valencianes van aprovar la seva candidatura. El 6 de març, el consell rector de la CVMC va nomenar-lo per unanimitat nou director general.

Alfred Costa substitueix la periodista Empar Marco, que va assumir el càrrec el 2017 i va comandar el retorn de la radiotelevisió pública al País Valencià. Marco no es va presentar al concurs públic.

Costa va treballar a Canal 9 entre 1990 i 2013, on va desenvolupar diversos càrrecs de responsabilitat: subdirector de programació, cap de secció de ficció seriada, i responsable del departament de nous projectes i entreteniment. A més, va ser regidor del PSPV a l’Ajuntament de Torrent (2015-2018), responsabilitat que va deixar per incorporar-se a À Punt com a cap d’emissions.