El director d’informació i actualitat de RTVE, Enric Hernández, ha proposat la periodista Carolina Pecharromán com a nova editora d’igualtat de la televisió pública a partir de l’1 de març. Substituirà Alicia Gómez Montano, que ocupava el càrrec des de la seva creació, l’octubre de 2018, i que va morir el passat 18 de gener a causa d’un càncer.

Carolina Pecharromán va començar a col·laborar amb Gómez Montano l’octubre de 2018 en la tasca d’editora d’igualtat i també en el portal d’igualtat de RTVE Todxs por Igual, on és responsable de l’espai Las píldoras de Carol.

La trajectòria professional de Pecharromán està majoritàriament lligada a TVE. Des de 1993 va col·laborar en programes d’entreteniment i a partir de 1997 en documentals de divulgació històrica i científica. El 2000 es va incorporar al centre territorial d’Extremadura com a cap d’informatius, i el 2004 va passar als serveis informatius centrals de Madrid, on va treballar de redactora a les àrees de societat i internacional. De 2010 a 2015 va ser adjunta a la cap d’internacional, i després va treballar al Canal 24 Horas i el programa Agrosfera.