La junta de govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha aprovat la creació del Grup de Treball de Periodisme i Comunicació Esportiva, impulsat per Xavier Vilà, David Badia, Xevi Masachs i Coia Ballesté.

El seu objectiu és promoure el debat sobre el periodisme i la comunicació esportiva en el passat, el present i el futur, fent participar a professionals, mitjans i fonts informatives, com ara clubs, esportistes o institucions. També perseguirà fomentar el coneixement, la formació i les bones pràctiques en aquest àmbit a través de publicacions, estudis i cursos.

La constitució d’aquest grup de treball també persegueix esdevenir un actor en la defensa de la professió i els col·legiats d’aquest camp quan es consideri que es vulneren drets o s’ataca algun dels preceptes que guien el CPC.

L’entitat explica que aquest grup de treball “aviat” s’obrirà als col·legiats que hi estiguin interessats i començarà a dissenyar les primeres accions que durà a terme. També treballarà en la creació de subgrups de treball a les diferents demarcacions.