L’Ajuntament de Torredembarra ha obert la convocatòria de la 32a edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, que ha estat reformulat per ampliar-ne l’abast, amb la implicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

En la nova tapa, el Premi Mañé i Flaquer atorgarà quatre guardons. La nova categoria de Periodisme Camp de Tarragona està dotada amb 8.000 euros i es dirigeix a treballs sobre la demarcació en qualsevol dels seus àmbits, publicats o difosos en mitjans de comunicació de tot el món.

Per la seva part, es manté el Premi Turístic, dotat amb 6.000 euros, per a treballs sobre turisme en qualsevol dels seus àmbits, amb la novetat que s’admeten de mitjans de qualsevol indret del món.

L’altre premi que continua és el de Comunicació Local per a treballs de temàtica lliure, dotat amb 3.000 euros, que s’amplia més enllà de Torredembarra i el Baix Gaià a qualsevol dels municipis del Camp de Tarragona. En aquest cas només poden optar-hi els professionals que treballin en mitjans de la demarcació.

Una altra novetat és el Premi Honorífic, sense dotació econòmica, amb el qual el jurat reconeixerà la trajectòria d’un periodista.

Els treballs que concorrin als premis s’han d’haver publicat o emès entre l’1 de setembre de 2018 i el 31 d’agost de 2019. El termini per presentar-se finalitza el 15 d’octubre. El veredicte es farà públic la mateixa tardor.