Prensa Ibérica Media ha incorporat l’economista Enrique Simarro Sanchis, provinent de Grupo Zeta, com a nou director general dels mitjans del País Valencià. És a dir, els diaris El Periódico Mediterráneo, Levante-EMV, Información i Superdeporte, així com les televisions locals de València i Alacant, i l’emissora 97.7 Radio Levante.

Així doncs, Enrique Simarro s’integra en l’equip directiu de Prensa Ibérica al País Valencià, amb Juan Antonio López Ruiz de Zuazo al capdavant com a conseller delegat. Sota la seva coordinació, Simarro també assumirà competències de gestió a Múrcia (on Prensa Ibérica edita La Opinión de Murcia) i Andalusia (on Zeta publica La Opinión de Málaga i Diario Córdoba).

Enrique Simarro té una dilatada trajectòria en el sector dels mitjans. De 1996 a 2008 va ser director gerent de l’editora del diari Mediterráneo de Castelló, i entre 2008 i 2012 director de l’àrea de premsa de Zeta, període durant el qual també va ocupar la direcció general d’El Periódico de Catalunya i l’Sport. Posteriorment va assumir la direcció de l’àrea de premsa regional i plantes d’impressió de Zeta, fins que el grup va ser adquirit per Prensa Ibérica.