L’Institut de Cultura de Barcelona ha fet públics els guanyadors dels Premis Ciutat de Barcelona 2018, que en la categoria de mitjans de comunicació han distingit la Directa pel dossier La guerra bruta de l’aigua, publicat el passat juny.

El jurat ha guardonat per unanimitat la capçalera per “un treball professional molt rigorós que desemmascara pràctiques qüestionables del sector privat per incidir en el procés sobre la remunicipalització de l’aigua”. A més, valora “la perspectiva internacional del treball i la defensa del tractament de l’aigua com a dret humà”.

El jurat estava format per Andreu Missé (president), Laia Altarriba, Roger Palà, Mònica Planas i Neus Tomàs.

El lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2018 tindrà lloc el 14 de febrer, a les 18 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament, en un acte presidit per l’alcaldessa Ada Colau.

Els guardons, dotats cadascun amb 7.000 euros, tenen per objectiu distingir la creació, la investigació i la producció de qualitat realitzada a Barcelona per creadors o col·lectius que hi treballen o per institucions i organitzacions que les promouen o les produeixen.