La Fundación Aliados por la Integración (anteriorment Grupo Norte) ha obert la convocatòria de la cinquena edició del Premi de Periodisme contra la Violència de Gènere, el qual té per objectiu reconèixer aquells treballs que contribueixin a la defensa i la difusió dels valors contra aquesta xacra social.

El guardó consta de tres categories, cadascuna dotada amb 3.000 euros: mitjà escrit (diaris, revistes o digitals), ràdio i televisió. Els treballs s’han d’haver publicat o difós entre el 25 de novembre de 2019 i el 15 d’octubre de 2020, dia en què finalitza el termini d’admissió.

Els premis es concediran atenent la qualitat dels treballs, valorant-se l’esforç investigador, la sensibilitat i l’adequat tractament informatiu sobre la violència de gènere.

“Un dels nostres compromisos fundacionals és el d’influir en la societat a través de la sensibilització, cosa que considerem capital en la lluita contra la violència de gènere”, assenyala Almudena Fontecha, presidenta de la Fundació Aliados por la Integración.