L’APPEC ha posat en marxa la convocatòria dels premis de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català 2020. Enguany, de manera excepcional, els guanyadors es donaran a conèixer de forma virtual el 8 d’octubre a través del canal de YouTube de l’entitat. Els guardons es lliuraran de forma presencial el 2021 juntament amb els de la següent edició.

Als premis s’hi poden presentar totes les publicacions associades a l’APPEC Editors de Revistes i Digitals i l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal. El termini màxim per presentar candidatures finalitza el 23 de juliol.

A partir de les propostes rebudes, un jurat decidirà les millors publicacions en les modalitats de revista, premsa i digital de 2019. A més, es votaran les millors portades de revista i premsa.

La junta de l’APPEC també guardonarà persones, entitats i/o institucions que des del seu sector hagin treballat per la llengua, la cultura i la comunicació en l’àmbit nacional o internacional. En aquest cas hi ha tres categories: societat, cultura i comunicació.

També es reconeixeran les capçaleres que de juny de 2019 a juny de 2020 hagin complert 25 i 50 anys de trajectòria.