La Marató de TV3 ja té presentadors: Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté faran equip per aquesta edició excepcional, la 29a. El programa s’emetrà el 20 de desembre i estarà dedicat a la sensibilització, la divulgació i la recaptació de recursos per a la recerca biomèdica sobre la Covid-19.

Les novetats de La Marató 2020 es presentaran amb un especial en directe el 7 d’octubre, a les 19 h, en el marc del magazín de TV3 Tot es mou. Presentat per Lluís Marquina, comptarà amb la presència dels conductors d’aquesta edició, de testimonis i metges.

Al llarg del Tot es mou per La Marató, es donaran a conèixer els detalls de la campanya de sensibilització; es presentarà el vídeo divulgatiu que es passarà a centenars de centres de secundària i batxillerat arreu del territori, i es mostraran altres activitats que es faran fins al dia del programa, així com el calendari dels esdeveniments vinculats.

El programa de presentació coincidirà amb una altra novetat: l’inici de la posada en marxa de les línies telefòniques del 900 21 50 50, amb voluntaris de la CCMA, per fer créixer el marcador de La Marató, que ja està obert des de l’1 d’abril, amb els donatius a través d’internet, Bizum i transferència bancària.