Set empreses del Grup Mediapro que van sol·licitar la certificació UNE-ISO 37001 anticorrupció han rebut les certificacions d’AENOR de sistemes de gestió antisuborn. Són Joye Media, Mediaproducción, Imagina Media Audiovisual, Overon,  Unitecnic, Medialuso i Mediapro US Sports Marketing.

Aquest estàndard internacional certifica que les empreses del grup compten amb un sistema de gestió anticorrupció eficaç que s’aplica a tota l’organització i que permet prevenir, detectar i gestionar adequadament possibles conductes delictives en matèria de suborn, tant internament com externa.

Mediapro subratlla que aquesta certificació suposa un reconeixement a les actuacions realitzades els últims anys per aconseguir els nivells “més alts d’ètica empresarial” en la seva actuació.

En aquest sentit, recorda que el febrer de 2017 va crear l’àrea de compliance, i des d’aleshores ha anat implementant les polítiques, procediments i codis de conducta necessaris per a una bona arquitectura jurídica, i s’ha impulsat la formació en aquest àmbit a tots els nivells del grup.