La família Flores, The Mediapro Studio i la productora Non Stop estan treballant plegades en una sèrie biogràfica sobre la cantant i bailaora Lola Flores (Xerès, 1923 – Alcobendas, 1995).

Les filles de la popular artista, Lolita i Rosario Flores, exerciran de productores executives juntament amb la seva representant, Mariola Orellana. Els creatius i productors de Mediapro i Non Stop participen en el projecte com a socis audiovisuals.

La sèrie, de dues temporades, narrarà la història de Lola Flores i la seva família i revelarà aspectes fins ara inèdits de la seva vida, segons avança Mediapro. La producció explicarà des dels orígens de l’artista fins a la seva mort, i es desenvoluparà en paral·lel als principals esdeveniments històrics.

“La vida de la Lola és una història plena de llums, però també d’ombres. Ombres que fins ara havien caigut en l’oblit, però que es donaran a conèixer per primera vegada gràcies a aquest projecte. Ningú arriba a ser tan gran com la Lola Flores sense pagar un alt preu”, assenyala Mediapro en un comunicat.