La segona temporada de 8tv sota la propietat d’OC 2022 arrenca aquest dilluns amb un projecte més ambiciós i amb reclams que van captar l’atenció mediàtica durant l’agost.

Destaca el fitxatge del periodista Vicent Sanchis per presentar i dirigir el que serà l’espai estrella de la cadena (a partir del 12 de setembre, de dilluns a dijous, a les 21.30 h). Es tracta d’un programa d’actualitat i anàlisi on l’exdirector de TV3 s’acompanyarà de diversos analistes i tertulians, entre els quals el seu homòleg a Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i Pilar Rahola.

Un altre reclam mediàtic per a la nova temporada de 8tv és l’emissió d’una versió extensa de La Fábrica, l’espai d’entrevistes a YouTube del portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, qui remarca que no cobrarà. Es podrà veure els diumenges a les 22 h, i s’estrenarà l’11 de setembre.

Una altra novetat de la graella de la cadena privada és Senabre contraataca, un programa d’anàlisi futbolística conduït per Dani Senabre que s’emetrà de dilluns a divendres, de 20.30 a 21.30 h (estrena el 5 de setembre).

La programació de 8tv manté en antena l’Opina Cat presentat per Carlos Fuentes i El circ de Frank Blanco, que s’emetrà després del nou programa de Vicent Sanchis.

Nou digital

En aquesta nova etapa, Saül Gordillo no es limita a col·laborar en el nou programa de Vicent Sanchis, sinó que també és el director d’estratègia i adjunt al conseller delegat de 8tv, Nicola Pedrazzoli. Entre les tasques encomanades hi ha el llançament d’un nou diari digital que complementi l’oferta del grup de comunicació.