El periodista Eduard Pujol presentarà els dissabtes a la nit El fax de 8tv juntament amb Elisabet Cortiles. Es tracta d’un nou programa de debat polític que s’estrenarà el 17 de setembre. D’aquesta manera, 8tv aposta pel format del Preguntes freqüents i en la mateixa franja, aprofitant que TV3 l’ha eliminat de la graella. “El programa que van matar a la pública ressuscita a la privada de Catalunya”, assenyala sense embuts 8tv.

“Tornar és una aventura, el verb més potent, engrescador. Fer-ho convençut i amb ganes, és fantàstic. Tornar. A comunicar, a parlar, a ser. Decidit, torno”, va anunciar dissabte Pujol via Twitter. Un retorn al periodisme i a la vida pública.

Eduard Pujol va ser director de RAC1 (2012-2017) i coordinador de continguts (2010-2012). Anteriorment havia estat director de Barça TV (2006-2010) i sotseditor del programa No ho diguis a ningú, conduït per Jordi Basté a Catalunya Ràdio (2000-2004).

El 2017, Pujol va fer el salt a la política per concórrer a les eleccions al Parlament amb Junts per Catalunya. Va ser el portaveu del grup parlamentari fins al 2020, quan va renunciar a l’escó arran de dues denúncies per assetjament sexual. Amb tot, aquestes es van arxivar i les dues denunciants aniran a judici per calúmnies i difamació.

8tv es renova en el segon any post-Godó