La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació ha obert quatre processos de licitació, tres per a la contractació del servei de doblatge de llargmetratges per a la nova televisió d’À Punt, i un per a minisèries de ficció.

En tots els casos, les empreses adjudicatàries hauran de traduir i adaptar els diàlegs de les produccions; proposar els professionals que s’encarregaran del doblatge (actors, actrius, direcció artística), i editar i masteritzar el treball, entre d’altres.

El termini per presentar ofertes finalitza el 7 de desembre per als contractes de doblatge de pel·lícules, i el 13 de desembre per al de minisèries.

La licitació per al doblatge de llargmetratges de ficció de la categoria A (pel·lícules d’estrena recent destinades en un principi al prime time) té un pressupost base total de 99.960 euros (sense IVA). El servei està dividit en tres lots (dos de cinc pel·lícules i un de quatre), amb un preu per producció de 7.140 euros. En els tres lots el termini d’execució del servei és de cinc mesos a partir de la recepció de la pel·lícula a doblar.

La licitació per al servei de doblatge de llargmetratges de ficció de la categoria B (pel·lícules en principi no destinades al prime time) té un pressupost base de 99.950 euros, i consta de cinc lots de tres pel·lícules cadascun, amb un preu per producció de 6.663,33 euros. En tots els lots el termini d’execució del servei és de tres mesos.

La licitació per al doblatge de llargmetratges de ficció de la categoria C (pel·lícules destinades a un públic infantil i/o juvenil) té un pressupost total de 99.990 euros, i està format per cinc lots de sis films cadascun, amb un preu per producció de 5.555 euros. En tots els lots el termini d’execució és de cinc mesos a partir de la recepció.

Finalment, la licitació del servei de doblatge de minisèries de ficció per a televisió compta amb un pressupost total de 90.150 euros (sense IVA), i està dividida en cinc lots. El primer és per a dos capítols de 90 minuts, a un preu total de 12.400 euros, i un termini d’execució de 45 dies. El lot 2 és per a quatre capítols de 45 minuts, a 13.400 euros, i també a 45 dies. El Lot 3 consta de set capítols de 45 minuts, a un preu de 23.450 euros, i un termini de 90 dies. El quart lot és per a sis capítols de 45 minuts, amb un cost total de 20.100 euros, i un termini d’execució de 75 dies. I el lot 5 és per a sis capítols de 50 minuts, a 35.800 euros, i 90 dies de termini.