À Punt Mèdia ha posat en marxa el seu lloc web definitiu, el qual presenta diverses millores respecte a la versió de llançament, el passat desembre. “Hi ha una millora en el rendiment dels continguts multimèdia i és un web preparat per a acollir i optimitzar els diferents continguts que genere À Punt Mèdia ara i en el futur”, assenyala Empar Marco, directora general dels mitjans públics valencians.

El nou web presenta un disseny responsiu i està pensat per situar l’usuari en el centre de decisions, per tal que pugui escollir la seva dieta mediàtica. El portal està concebut per permetre adaptar les programacions als nous hàbits de consum presents i futurs.

Si quan es va posar en marxa apuntmedia.es comptava bàsicament amb continguts per al públic infantil i el servei a la carta amb la programació radiofònica, ara també incorpora l’actualitat informativa en les seccions de notícies (dividida en economia, cultura, món, política i societat) i esports (amb les subseccions de pilota, futbol, bàsquet i poliesportiu). A més, el web permet seguir en directe la programació radiofònica i està preparat per poder fer el mateix amb la televisió quan aquesta comenci a emetre.

La posada en marxa del nou portal és la primera part del desplegament del projecte de plataforma multimèdia d’À Punt Mèdia, que s’anirà completant amb diferents aplicacions mòbils gratuïtes: les generalistes, les destinades al públic infantil, i les dissenyades per a la televisió connectada.