La ràdio d’À Punt ha posat en marxa els serveis informatius amb l’emissió de butlletins horaris de 7 a 23 h de dilluns a divendres, i els caps de setmana a partir de les 8 h. L’objectiu és que els informatius del nou mitjà esdevinguin un referent per a la societat valenciana, “un espai on trobar tots els temes i totes les seccions de l’actualitat, que reculla la diversitat i la pluralitat social, que vertebre el territori i el lloc on acudir per a saber tot el que passa al territori”.

Així doncs, el servei públic, la informació general, l’esport, l’oratge i el trànsit centraran una actualitat que abastarà tots els àmbits, com ara la cultura, la societat, l’economia, els successos, la política, els tribunals o el medi ambient, entre d’altres. Malgrat estar centrats especialment en la realitat valenciana, també inclouran informacions de la resta de l’Estat i internacionals.

À Punt Ràdio va iniciar les emissions l’11 de desembre, però l’arrencada es va fer sense serveis informatius ja que el procés de confecció de les borses de treball era més lent del previst.

La informació d’À Punt també es pot seguir a través del web apuntmedia.es i del perfil de Twitter @apuntnotícies.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram