La ràdio d’À Punt Media ha arrencat la temporada incrementant la seva oferta amb nous continguts gràcies a l’entrada en funcionament de quatre nous estudis. En la nova graella els continguts informatius i esportius guanyen pes de manera considerable.

À Punt Ràdio ha estrenat tres informatius diaris: de 7 a 9 h, de 14 a 15 h i de 20 a 21 h. A més, als noticiaris de matí i vespre els segueixen sengles tertúlies d’una hora d’anàlisi de l’actualitat.

Una altra novetat de la programació diària és el programa Esports À Punt, de 22.05 a 23 h. A banda, els caps de setmana els continguts esportius tindran un protagonisme destacat: les tardes de dissabte i diumenge es dedicaran a les retransmissions de partits, a més d’incloure programes temàtics sobre diferents esports.

Pel que fa a l’entreteniment, la gran novetat és el magazín diari de tarda Pròxima parada, de 15 a 18 h, conduït per Susanna Lliberós, el qual vol acostar les històries més destacades que ocorren al llarg de les comarques valencianes. Pel que fa al magazín matinal, Al ras, es manté de 10 a 13 h, però incorpora el periodista Joan Espinosa per acompanyar Jèssica Crespo en la conducció.