Victòria Rosselló, cap de meteorologia d’À Punt.

L’oratge d’À Punt Mèdia, que s’emet de dilluns a divendres després de l’informatiu migdia, ha estrenat un nou format, amb una ampliació de la durada fins als 25 minuts. A més, anirà més enllà de la previsió meteorològica i oferirà una visió més didàctica i pedagògica.

En la nova temporada, L’oratge oferirà “continguts més variats, incorporant seccions dedicades als observadors meteorològics, al camp, a la mar, i a tots els aspectes relacionats amb la meteorologia valenciana”, explica la seva directora i presentadora, Victòria Rosselló, cap de meteorologia d’À Punt.

“El nou espai també tractarà temes d’astronomia i els nostres espais naturals des d’una perspectiva meteorològica, i es farà ressò de les qüestions relacionades amb el canvi climàtic i amb l’Agenda 2030, que tracta el creixement sostenible de la nostra societat i les mesures d’adaptació i mitigació a la nova realitat climàtica que s’imposa”, afegeix.

Així doncs, el nou L’oratge inclourà les seccions fixes Efemèrides, Observadors de la xarxa d’Avamet, El camp, La mar, Arbres monumentals, Escapada de cap de setmana, Agenda 2030 i Ecosistemes.

A més, l’equip de meteoròlegs d’À Punt sortiran cada dia del plató dels informatius per oferir reportatges, entrevistes i connexions en directe. L’espai també inclourà cada dia un recull de les millors imatges dels fenòmens meteorològics de les comarques del País Valencià i d’arreu del món.