La direcció d’Onda Cero ha decidit prescindir dels treballadors de la delegació de Girona i, de passada, renunciar a la informació local de la demarcació. El passat dimecres, un dia abans de la vaga general, el director de l’emissora a Catalunya, Francesc Robert Agell, es va desplaçar a Girona amb un advocat per comunicar als quatre treballadors el seu acomiadament fulminant, argumentant la mesura per motius econòmics.

D’aquesta manera, l’emissora ha deixat d’emetre l’informatiu matinal de les 8 h i el magazín del migdia La Ciutat, mentre que la publicitat gironina ha passat a gestionar-se des de Barcelona. Onda Cero Girona va començar a emetre programació pròpia el setembre del 2005.

Tot i quedar-se sense redacció, l’emissora manté la seu a Girona, on té la infraestructura tècnica per emetre, a més d’Onda Cero, Onda Melodia i Europa FM.

De moment, l’emissora d’Antena 3 no ha tocat les delegacions de Lleida i Tarragona. Cal recordar que, al novembre, ABC Punto Radio va decidir tancar les delegacions de Girona, Lleida i Tarragona, centralitzant la gestió a Barcelona i també prescindint de la informació local.

Fonts: El Punt Avui / PRNoticias